sobota 9. marca 2013

aha, dala som sem ten trápny /dobrý dobrý/ font:

 
 Kníhkupectvo obchodný dom kam mládež chodí v sobotu popoludní /dopoludnia/ ako do lesa. V tomto kníhkupectve v maličkom kútiku s poéziou je šialená /smutná smutná/ nuda. Feministické ženské sračky o menštruáciách a nepodarených penetráciách otrasné žblepty pánov v strednom veku čo nevedia čo so sebou. Odporučte poraďte mi niečo prosím. 
    Dvadsať nula nula Merhautka. Kráčam a pritom nevnímam zem pod nohami. Usmrkané počasie a mesto rozmazané ako oči žien pri plači. Filmové klišoidné /krásne krásne/ ulice žlté lampy červené neóny a dôchodkyňa odnaproti čo fajčieva v kuchynskom okne /niekedy aj s manželom./ Neviem si to predstaviť lepšie. 
    Z taxíku vystupuje krokom šelmy femme fatale čo má tvár premaľovanú na čierno-bieleho harlekýna. Prší a harlekýn plače čierno-biele slzavé kvapky hanbí sa a tak cupitá na opätkoch domov. Taxík potichu odchádza a ulica zas žije svoje rušnošumivé zvuky. 
    Minulú noc tri dvadsaťpäť nekonečné trieskanie na radiátor. V noci /nadránom?/ je predstavivosť nekonečná nemožnosti reálnejšie ako inokedy a poučky z novín a učebníc imaginárne. Schovávam sa pod perinu a dýcham svoje rameno. Robím si hniezda. Napríklad: ráno v kuchyni keď idem piť čaj aj s perinou keď zaspím vo vani keď sa obklopujem prehnaným množstvom podušiek keď krehnem v objatiach veľkých rúk.
    V noci Ingrid Bergman brownies Guinness moje planúce líca. 

6 komentárov: